Samenwerken

Op zoek naar Illustraties of creatieve workshops?
Bekijk hieronder de mogelijkheden.

maatwerk

Illustraties


Mijn illustraties zijn een combinatie van collage en speels lijnenspel. Voor mijn collages gebruik ik restjes stof. Door dit restmateriaal gebruik en de techniek creeër ik een tactiel gevoel en zijn mijn illustraties uniek en speels.

Ik vind het ook uitdagend om een onderwerp beeldend te maken met andere technieken en materialen en te blijven experimenteren om zo tot verrassende en nieuwe combinaties te komen.

Op Instagram kun je mij en deze experimenten volgen @vief_illustratie.

THE GALLERY

Recent werk


Creatief

Workshops

Creativiteit overbrengen op kinderen vind ik erg leuk om te doen. Ik geloof dat ieder kind creatief is en dat ik dit kan activeren en laten groeien. Voor het basisonderwijs heb ik verschillende lesprogramma’s ontwikkeld en geef ik regelmatig lessen in de vakgebieden: Duurzaamheid & Handvaardigheid, Mode & Textiel en Natuur & Voeding.

Ik kan op freelance basis diverse lessen en workshops op maat aanbieden, voor basisscholen en BSO’s, neem contact op via het formulier voor de mogelijkheden.

Voor volwassenen is het mogelijk om maatwerk creatieve workshops te ontwikkelen, waarin vooral ‘Creatief Geluk’ centraal staat. Op een ontspannen manier creatief bezig zijn en met een blij gevoel naar huis gaan met iets dat je zelf hebt gemaakt.

Momenteel bied ik voor volwassenen de workshop “Wandkleden maken” aan voor 4-8 personen. Voor meer informatie, neem gerust contact op via het formulier.

Samenwerken?

Neem contact op